Junior Platschef

Stockholm

Om tjänsten

Peab Anläggning söker en junior platschef inom markanläggning till Stockholm. Du kommer att vara del av en arbetsgrupp där en kombination av ett gott skratt och hårt arbete är en del av vardagen. En stor del av arbetet är att göra kunden nöjd i alla lägen!

Som junior platschef på Peab har du en central roll i våra projekt. Du har ekonomiskt ansvar i projektet samt ansvar över kontakt med kunder och leverantörer. Till din hjälp har du ett antal duktiga personer, allt från, platschefer, inköpare och arbetsledare till skickliga hantverkare.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från anläggningsbranschen. Du har kanske arbetat som arbetsledare i några år men känner nu att det är dags att ta nästa steg. Dina insatser kommer att bidra till såväl företagets framgång som en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du kreativ, initiativtagande samt lojal. Du har ett stort intresse för affärer och är kund- och resultatinriktad. Det är starkt meriterande om du har någon form av bygg- och anläggningsteknisk utbildning, men inget krav.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-04-06

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Maria Osihn, HR specialist

Telefon: 0707 79 42 56

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.