KMA-samordnare

Eskilstuna

Vill du ha en nyckelroll där du får vara med i hela byggprocessen?  

Vi utvecklar ständigt vårt arbetssätt och söker dig med driv att vilja vara coach till vår produktion. Du servar primärt våra två arbetschefsgrupper i Sörmlands Län, där du tillsammans med linjeorganisationer och stödfunktioner driver produktionsfrågor i våra mångfacetterade projekt.

Befattningen kompletterar projektorganisationen inom frågor rörande bl.a.

  • Peabs processer
  • Handledare för olika verktyg, hjälpmedel och arbetssätt
  • Medverka i att utveckla och utbilda i produktionsfrågor
  • Stödja och utbilda produktionen i kvalité, miljö och arbetsmiljöfrågor

Som KMA-samordnare ingår du dessutom i vår regionala grupp för produktionsstöd och du kommer även att involveras i olika utvecklingsprojekt på affärsområdesnivå.

Vem är du

Du har en mångårig erfarenhet och adekvat byggnadsteknisk utbildning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du har förmåga till helhetssyn, ett gott ordningssinne och har lätt för administrativt arbete. Som ett stöd är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera i sociala sammanhang. Du är initiativtagande, trivs att arbeta självständigt under eget ansvar och agerar samt utstrålar hög trovärdigt.

Rekryteringsprocessen sker löpande så tillsättning av tjänst kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på byggarbetsplatser där du kommer möta olika typer av utmaningar och får en möjlighet till att påverka din personliga utveckling. Vi har en mycket trevlig arbetsplats med härliga kollegor och mycket skratt.  

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-03-10

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Jonas Berg, Produktionsstödschef

Telefon: 0733-373202

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.