Transportledare Asfalt

Hisings Backa

- till Göteborg

Om tjänsten

Vi söker transportledare till vår beläggnings- och fräsverksamhet i Göteborg. Tjänsten innebär att du ansvarar för transporttjänster mot kund för en så effektiv lösning som möjligt. Arbetet innebär administrativa och praktiska hanteringar samt logistikplanering. Tjänsten innebär också att du är med i anbudprocesser. Stor kontaktyta med kund och leverantörer är en viktig del av arbetet.

Som transportledare kommer du att ansvara för kommunikation mellan åkare och verksamhet samt leda och fördela uppdrag.

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi söker dig som är en skicklig organisatör med servicekänsla. Du har lätt för att kommunicera och förmåga av att skapa och bibehålla goda relationer med både kunder och interna kollegor. Som person är du flexibel och kan enkelt hantera nya förutsättningar utefter kundens krav.

Kravprofil

Vi söker dig som har god förmåga och erfarenhet med att självständigt leda och driva transportledning och som har ett affärsmässigt och jordnära synsätt. Meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet från bygg och anläggningsbranschen samt har god marknads- och försäljningserfarenhet. Det är av stor vikt att du har social kompetens och är positiv samt ser möjligheter i det dagliga arbetet.

Personliga och sociala kompetenser värderas högt.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-03-03

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 Mdr. Koncernens dotterföretag har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid Nasdaq Stockholm. Peab Asfalt är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Tobias Eng

Telefon: +46 733-82 88 10

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.