Elektriker

Lindome

Nu söker vi en elektriker till vår bodavdelning i Lindome!

Om rollen

Som elektriker på vår depå i Lindome kommer du främst att arbeta med service och underhåll av el i bodar, framförallt på depån men även en del på fältet ute hos kund. Förutom el-kontroller, service och mindre el-installationer kommer du hjälpa till i bodverkstaden med iordningställande av bodar, montage av bodar och felsökning av el i bodar ute hos kund.

Om dig

Till den här tjänsten söker vi dig som tar ett personligt ansvar och som trivs i en roll där du har varierade arbetsuppgifter. Rollen ställer krav på att du har förmågan att arbeta självständigt och tar egna initiativ. Du är ordningsam, självgående och serviceinriktad.

Du bör ha utbildning inom el på lägst gymnasienivå men bör ha viss erfarenhet av installationer. Eftersom tjänsten har varierande arbetsuppgifter bör du vara en händig person och då resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav.

Tjänsten är på heltid och tillträde sker omgående. Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök tjänsten redan idag!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-03-03

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Emma Kullenberg, Depåchef

Telefon: 0733-84 87 37

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.