Beläggningsarbetare

Skåne eller Blekinge/Småland

Peab Asfalt AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag med tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt.

Vi behöver förstärka vår organisation med erfarna beläggningsarbetare inför säsong 2019!

För oss är det viktigt med trivsel, kamratskap och att vi tillsammans utför arbete med hög kvalité.

Om tjänsten

I rollen som beläggningsarbetare arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor med nybyggnads- och underhållsbeläggningar. Du arbetar nära beställare och kunder med varierande uppdrag inom ditt arbetsområde.  

Vi behöver även förstärka med personal som utför förarbeten inför beläggning, såsom stensättning och mindre anläggningsarbeten.   

Kravprofil
Vi söker dig som är engagerad, positiv och har lätt för att samarbeta. Du trivs med att ta ansvar och driva arbetet framåt. Du är praktiskt lagd och har god förmåga att planera och strukturera ditt arbete.

Vi vill att du har erfarenhet av arbete inom beläggning- eller anläggningsbranschen. Rollen kräver att du har goda kunskaper i det svenska språket samt har B-körkort. Har du även E-körkort är detta meriterande.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Ange i din ansökan vilket arbetsområde du är intresserad av.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-03-31

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 Mdr. Koncernens dotterföretag har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid Nasdaq Stockholm. Peab Asfalt är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Christopher Mårtensson, arbetschef Nordvästra Skåne

Telefon: 0733 84 85 84

Fredrik Nilsson, arbetschef Östra Skåne

Telefon: 0733 37 17 06

Jörgen Johansson, arbetschef Blekinge/Småland

Telefon: 0733-84 86 04

Mathias Björklund, arbetschef Södra Skåne

Telefon: 0733-847309

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.