Installationssamordnare

Kiruna

Vill du vara med om att bygga det nya Kiruna? Peab är totalentreprenör av arkitektritade Kiruna nya kulturhus. Bygget kommer att stå klart vid årsskiftet 2020/21.

Vi söker erfaren installationssamordnare  som vill arbeta i en teknikintensiv miljö och vara en del av ett professionellt team.

Om arbetet
Som installationssamordnare arbetar du som koordinator mellan bygg- och installationsentreprenörerna eller leder installationsarbetet i byggprojekt från projektutvecklingsskedet till projektavslut. Du kommer att arbeta med projektering, installationsupphandlingar, tidsplanering, framtagande av olika tekniska lösningar samt medverkande i driftsättning och genomföra samordnad provning i projekten.

Du har ett stort ansvar i att löpande kontrollera/ansvara för att den ekonomiska hanteringen från installatörerna är korrekt. Arbetet innebär ett stort mått av samverkan med aktuella projektteam, myndigheter, beställare, konsulter, leverantörer och underentreprenörer.

Vi erbjuder dig
Det här är en unik chans för dig att delta i stadsomvandlingen!

Peab är ett av de största bygg- och anläggningsföretagen i Sverige. Vi har det stora företagets muskler samtidigt som vi har en god lokal förankring. Vårt arbetschefsområde täcker främst Kiruna, Gällivare och Pajala med ca 60 medarbetare. 

Som installationssamordnare på Peab får du ett fritt och omväxlande arbete där trivsel, glädje och medarbetare är i fokus. Utvecklingsmöjligheterna är goda och du har ett starkt stöd av specialister och engagerade medarbetare. 

Om dig
Vi söker dig som är engagerad, strukturerad, noggrann och har god förmåga att prioritera. Du är samarbetsorienterad och arbetar självständigt inom ditt kompetensområde.

Vi ser att du har en flerårig bakgrund inom något teknikområde, med fördel inom el-installation och fastighetsautomation, samt praktisk erfarenhet från konsult, installations- eller entreprenadbranschen.

Det är meriterande om du har erfarenhet av miljöcertifiering och energicertifiering, gärna med Breeam i projekt.

Tjänsten är placerad i Kiruna alternativt Gällivare och arbetet kommer att vara inom hela arbetschefsområdets geografi.

Ansök
Rekrytering och urval sker löpande så skicka in din ansökan idag!

Vi undanbeder oss kontakt med annonssäljare och rekryteringsföretag då vi gjort vårt strategiska val av annonsplats.

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-02-28

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Anders Stöckel, Arbetschef

Telefon: 0725 33 47 43

Clara Emmoth, Personal

Telefon: 072 533 40 77

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.