Yrkesarbetare / betongare

Gotland

 

Söker du ett omväxlande och utmanade arbete? Nu förstärker vi vår Anläggningsverksamhet i Kronoberg med ytterligare två betongare till vårt pågående projekt på Gotland.

Vem är du? 
Du har goda erfarenheter av armering och betongarbeten samt gärna erfarenhet av formsättning. Vidare har du kunskap i ritningsläsning, yrkesbevis samt minst B-körkort.
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Ditt första projekt är på Gotland där vi bygger ett Stridsfordonsgarage och projektet är på 2 år.

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi söker dig som är självgående, ordningsam och bra på att hålla tider och deadlines. Du kommer att jobba i ett engagerat gäng där social kompetens och förmåga att samarbeta är viktigt.
Krav på att vara resbar då de flesta projekten innebär att ligga ute. Du kan i stort sett utgå var som helst ifrån.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-02-24

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Emma Wittlock

Telefon: 0733-371866

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.