Arbetschef

Skövde

Arbetschef sökes till Region Bygg Väst med placering i Skövde 

Vill du vara med och fortsätta bygga upp vår verksamhet i Skövde så är detta rollen för dig!

Trivs du i en ledarroll och drivs av att jobba med människors utveckling och att bygga teamkänsla? Vill du arbeta kundnära och skapa nya affärsmöjligheter? Då kan rollen som Arbetschef på Region Bygg Väst vara rätt utmaning för dig!

Om tjänsten

Peab byggs arbetschefer leder avgränsade delar av regionernas byggproduktion. Uppdraget innebär chefsansvar för marknad, produktion, personal och resultat. Framtagande av kund- och marknadsplaner ingår i din roll och du har ansvar för arbetet med kundvård, nya affärsmöjligheter och varumärkesuppbyggnad.

Gruppen du ansvarar för omsätter ca 250 miljoner kronor och består av ca 20 medarbetare. Du rapporterar till Regionchef.

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi tror att du har god teknisk utbildning samt flerårig erfarenhet från en liknande roll med stora projekt i ett entreprenadbolag och vi ser gärna att du har mångsidig erfarenhet från olika former av byggproduktion. Som chef är du engagerande och har en coachande ledarstil. Ett krav är att du har en bakgrund i en ledande position där du fått möjlighet att framgångsrikt jobba med människors utveckling och teamkänsla.

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-02-28

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Catrin Hesselgren, Personalchef

Telefon: 0725 33 75 49

Stellan Haraldsson, Regionchef

Telefon: 031 700 84 35

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.