Konstruktör

Malmö

Utform har funnits i snart 30 år och är en del av Peabkoncernen. I tätt samarbete med våra kunder designar, utvecklar och producerar vi träprodukter för utomhusaktiviteter. I vårt sortiment finns bl.a. lekplatser, träningsredskap och grillarrangemang.

Vi vill fortsätta expandera genom att bredda och utveckla vårt sortiment och kundbas, därför söker vi nu dig som vill vara med på vår spännande resa framåt!

Vi erbjuder dig en arbetsplats där det finns plats för dina idéer och utrymme att växa!

Om tjänsten

I rollen som konstruktör får du ett stort eget ansvar och blir en del av ett team som är jordnära, personliga och har entreprenörsanda! 

Tillsammans levererar du och dina kollegor flexibla konstruktioner anpassade efter utemiljön på plats.

Rollen som konstruktör innebär att du har direktkontakt med våra kunder och leverantörer, är med ute på plats för att sedan räkna fram priser och presentera en lösning tillsammans med försäljningsansvarig.     

Vem söker vi?

Vi söker dig som är driven, kreativ och tar dig an arbetsuppgifter med stort engagemang samt har lätt för att skapa nya kontakter.

 Du har två till tre års relevant arbetslivserfarenhet. Vi vill att du känner dig bekväm att rita i CAD-miljö och har kunskap av hållfasthetsberäkningar, främst trä. Har du relevant utbildning är detta meriterande.

Vi ser gärna att du har ett intresse för och tycker om friluftsliv.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-02-17

Camilla Persson, HR-generalist

Telefon: 0725 33 38 69

Peter Strömberg, arbetschef

Telefon: 0706 79 00 44

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.