Projektinköpare

Malmö

Kort om tjänsten
Ditt ansvar blir att driva det operativa inköpsarbetet i några av de mest spännande byggprojekten i Skåne!

Du är placerad vid Peabs kontor i Malmö men arbetar ibland ute på projekten, främst i Malmö, Lund samt delvis i Helsingborg.

 

Kort om verksamheten
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Peab engagerar sig i sociala frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det man bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

 

Peab är ett företag där det ständigt händer mycket och där vi välkomnar utveckling på alla plan: personlig såväl som ute på de projekt man arbetar med. Framgångshistorien kring Peab började hos två entreprenörer och fortfarande kan man beskriva Peab-andan med orden jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig. Vi har mycket liten personalomsättning och du kommer att märka att du som Peab-anställd har många möjligheter att utvecklas åt det håll du vill.

 

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med ca 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor. Läs mer på www.peab.se

 

Mer om tjänsten:
I projektteamet arbetar ni med att nå de bästa lösningarna för varje enskilt projekt. Ditt ansvar är att säkerställa inköpen med fokus på de bästa lösningarna med hänsyn till kvalitet, service, logistik, kostnader och minimerad riskexponering.
Du arbetar operativt med upphandling, förhandling, kontrakt och uppföljning samt bedömer och utvecklar leverantörer enligt Peabs inköpsprocess.

 

Peab arbetar med många spännande projekt i regionen och du kommer att ansvara för inköpen till något av dessa. Några exempel på projekt vi arbetar med just nu är:


Nya servicebyggnaden på Malmö Sjukhusområde

Kontorshuset The Edge i Hyllie
Kontorshuset The Point i Hyllie

Nya badhus I Kristianstad och Kävlinge

 

Din profil

Vi tror att du har en byggnadsteknisk utbildning och att du gjort några år som arbetsledare eller platschef innan du börjat arbeta med inköp.

Att du arbetat operativt med inköp i byggbranschen några år är ett absolut krav. Det är en fördel om du har erfarenhet från kalkyl eller logistik inom byggbranschen.

Du har lätt att kommunicera och känner dig hemma i rollen som kravställare och förhandlare. Du arbetar självständigt, är utåtriktad och har lätt för att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid att du är strukturerad och affärsmässig.

 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Dreamwork.
Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.com med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 20 januari. Tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork  0708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-01-20

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.