Betongarbetare Preemraff

Lysekil

Nu behöver vi på Peab Anläggning bli fler Trä- och Betongarbetare på Preemraff i Lysekil. På Preemraff arbetar vi med betong- och markverksamhet. Vi driver underhållsarbete samt projekt. Tjänsten innebär arbete inne på Preem, arbetsuppgifter inom betong, formning, armering och gjutning, där man utför större och mindre betongreparationer.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet inom ditt yrke, positivt om du har jobbat inom industrin sen tidigare, men detta är inget krav. Vi söker helt enkelt dig som är en duktig formsnickare med erfarenhet av armering och betongjobb.

Egenskaper vi ser som viktiga för tjänsten är att du är noggrann, ansvarstagande och kan jobba både självständigt och i grupp. Det är även mycket viktigt att du är flexibel och har ett gott säkerhetstänk. Eftersom man jobbar på ett fast driftställe söker vi framförallt personal som bor i närområdet eller har pendlingsavstånd.

Krav:

  • Yrkesbevis alt. flerårig erfarenhet från branschen
  • Körkort B

 

Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten maila HR-partner emma.olausson@peab.se.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-03-20

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Emma Olausson, HR

Telefon: 0733-37 33 45

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.