Platschef Fiber

Göteborg

Peabs platschefer har alltid en central roll i projekten med ansvar för projektens utförande. Dessutom ansvarar platscheferna för kvalitet, ekonomi, planering och personal i projekten. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att beställa material till projekten, söka olika typer av tillstånd hos myndigheter, göra kostnadsberäkningar samt ha tät kontakt med beställare, kunder och andra intressenter.

Om rollen som Platschef Fiber

Du kommer även att ha ett ekonomiskt ansvar för projekten med tillhörande rapportering. Du kommer ansvara för att kvalitén på den levererade tjänsten håller de uppsatta mål som är överenskommet med kunden. Vidare ska du upprätthålla och utveckla samt skapa nya kundrelationer. Du ansvarar för att leda och fördela arbetet gällande direkt underställd personal och att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar.

Din profil

I en roll som platschef bör du ha god teknisk utbildning samt några års erfarenhet i arbetsledande ställning. Du brinner för att skapa en god och effektiv arbetsplats med nöjda och engagerade medarbetare med lönsamhetsfokus.

Eftersom arbetet innebär att leda personal är det viktigt att du har goda ledaregenskaper och är intresserad av att bygga team. Då rollen som platschef innebär många kontaktytor ställer vi krav på att du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra människor. Rollen som platschef innebär att du måste ha ett intresse för ekonomi och vara intresserad av att göra affärer med nya och befintliga kunder.

Tjänsten är på heltid tillsvidare, tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi verkar i Västra Götalands län.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi kommer att se över urvalet efter sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-01-20

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Emma Olausson, HR

Telefon: 0733-37 33 45

Tommy Helgesson Projektchef fiber

Telefon: 0733-37 21 37

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.