Mätsamordnare

Göteborg

Vår grupp arbetar med mindre drift- och anläggningsprojekt på lokal marknad i Västra Götalands län. Vi söker dig som vill ha chansen att bidra till framgång tillsammans med härliga kollegor. Vi är en grupp som växer, vi har spännande projekt framför oss och därför behöver vi bli ännu fler. Delaktighet är viktigt för oss och vi vill att våra medarbetare är med och påverkar.

Om tjänsten som Mätsamordnare

I din vardag kommer du att få en viktig roll där du stöttar produktion. Fokus i rollen ligger på att samarbeta med platschefer och samordna mängdberäkningar, redovisningar samt dokumenthantering. Samtidigt kommer du att vara behjälplig i mättekniska uppdrag som t.ex. utsättning och inmätning.  

Mätsamordnarrollen är ny och tillhör staben. Detta innebär att du i din roll kommer att ha ett tätt samarbete med arbetschef där ni gemensamt skapar och formar rollen framåt.

Kompetenser och personliga egenskaper

Som mätsamordnare krävs det att du har god samarbetsförmåga och brinner för entreprenörskapet. Du har ett sinne för affären och trivs i en flexibel vardag. Har du lätt för att prioritera, koordinera och fatta beslut kommer du att finna din plats i vår grupp. Hos oss kommer du att ha många kontaktytor såväl internt som externt, det är därför viktigt att du är kommunikativ och har en förmåga att bygga relationer.

Vi söker dig som har arbetat några år som mätingenjör inom anläggningsbranschen och nu är redo för nästa steg i din utveckling. Då våra projekt är lokaliserade på olika platser i Västra Götalands län är körkort B ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

  • Start: Snarast möjligt enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare. Provanställning 6 månader tillämpas.
  • Placering: Enligt överenskommelse

Telefonförsäljare gällande denna annons undanbedes.

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-01-18

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Tommy Berggren, Arbetschef

Telefon: 0733-37 34 84

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.