Projektchef

Växjö

På Peab eftersträvar vi total kvalitet i varje del av byggprocessen och till det behöver vi engagerade och duktiga medarbetare. Nu söker vi i Växjö en strategisk Projektchef som vill bygga ett hållbart samhälle tillsammans med oss.

Som projektchef ansvarar du för framtagandet av produkt och projekteringsprocess i ett projekt, vilket innebär det övergripande ansvaret avseende bland annat ledning, styrning, kundrelationer, större kontraktsfrågor och tekniska frågor. Du driver arbetet i nära samarbete med produktion och andra specialistkompetenser i verksamheten. Du leder och samordnar projektet från start till slut och har ett tydligt resultatansvar.

Vi tror att du som söker har en byggteknisk utbildning på högskolenivå, men viktigast är att du har gedigen erfarenhet av byggprocessen och att driva projekt. Du trivs med att vara en del av ett lag, du är utåtriktad, drivande, beslutsam och har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-01-20

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Hanna Nylander

Telefon: +46 722272331

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.