Arbetsledare

Växjö

Vi söker arbetsledare till vår verksamhet i Växjö! 

Till den här tjänsten söker vi dig som vill ha ett ansvarsfullt och omväxlande arbete. Du biträder platschefen med ledning av projekten, planering, arbetsberedning och uppföljning. Du tycker om problemlösning, trivs med lagarbete, har lätt för att prioritera och arbeta strukturerat. Du som söker är flexibel och har viljan att lära dig hur vår produktion fungerar.

Som person trivs du i ledande befattning, är bra på att fatta beslut och är driven och strukturerad. Att planera och organisera arbetet kommer naturligt för dig. Du är duktig på att kommunicera så att ditt budskap går fram och blir förstått.

Vi ser gärna att du har en byggteknisk utbildning alternativt gedigen erfarenhet av arbete inom byggproduktion. Det är meriterande om du utöver detta har erfarenhet av arbete i en arbetsledande befattning samt erfarenhet av olika former av byggproduktion. Vidare har du goda kunskaper i svenska, muntligt och skriftligt, du har god datavana och innehar B-körkort. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-01-20

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Hanna Nylander

Telefon: +46 722272331

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.