Arbetsledare Garanti

Göteborg

I rollen som Arbetsledare inom Garantiavdelningen på Region Bygg Bostad Väst är du en viktig del för vår verksamhet. Ditt uppdrag är att alltid ge våra interna och externa kunder högsta möjliga service. Oavsett om du svarar i telefon, besöker kund eller hjälper en kollega är din servicekänsla alltid på topp.

Arbetsuppgifter
Som Arbetsledare har du hand om bland annat reklamationer, felanmälningar, garantibesiktningar och garantiåtgärder. Du administrerar och hanterar felanmälningar och reklamationer i våra projekt, genomför garantibesiktningar och åtgärder i samarbete med underentreprenörer och har kontakt med våra beställare vid felanmälan, besiktning och åtgärd mm. En viktig del i vårt arbete är även erfarenhetsåterföring.

Kvalifikationer och bakgrund
Du har mångårig erfarenhet från arbetsledande befattning inom byggproduktion. Din samlade erfarenhet och dina personliga egenskaper som arbetsledare är viktigare än formell utbildningsbakgrund. Vi söker dig med praktisk bakgrund och/eller teknisk inriktning av följande arbetsuppgifter och erfarenheter. Kunskap och erfarenhet av garantiärendehantering och entreprenadjuridik är meriterande. Du har god datorvana och körkort.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann och strukturerad, idérik och kreativ. Du ska vara affärsmässig och kostnadsmedveten. Du tycker om problemlösning och är en lagspelare som trivs med teamarbete. Arbetet innebär ett stort ansvar och där du ska trivas i att arbeta självgående.

Ansökan
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-03-01

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Kani Kaki, HR Administratör

Telefon: 0725 33 45 53

Torben Stammarnäs, Garantichef

Telefon: 0733372604

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.