Mark- och Anläggningsarbetare

Göteborg & Borås

Dags för nya utmaningar?

Har du flera års erfarenhet som Mark- och Anläggningsarbetare? Har du en positiv inställning, är prestigelös och lösningsorienterad? Varmt välkommen att söka till oss!

Vi tycker det är viktigt att våra medarbetare trivs hos oss, och känner att man kan utvecklas inom företaget. Vi vill erbjuda en trygg anställning i ett stort etablerat företag, där vi är stolta över vår företagskultur som uppmuntrar till engagemang och delaktighet.

På Anläggning har vi en mycket god marknad med många spännande projekt, och vi behöver nu bli fler för att lösa kommande utmaningar. Låter detta intressant, skicka in en ansökan till oss. Vi har löpande urval.
(Under v.52 och v.1 är vi inte nåbara, men det går bra att skicka in ansökan).

Om tjänsten

  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Start: Omgående, enligt ök
  • Geografi: Göteborg & Borås
  • Verksamhet: Lokal Marknad

Krav

  • Flera års erfarenhet av Markarbeten
  • B-körkort

Meriterande

  • Yrkesbevis Mark
  • Kravkurser i branschen
  • Förarbevis

Kompetenser och personliga egenskaper

För att trivas hos oss är du en lagspelare som förstår vikten av god sammanhållning och bra kommunikation. Du har en positiv inställning, är prestigelös och lösningsorienterad i det dagliga arbetet. Hos oss arbetar vi tillsammans för att lyckas i våra projekt, vi värdesätter engagemang och delaktighet då allas kompetens är viktig och bidrar till våra gemensamma mål. 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-01-31

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Jennifer Bergman, HR

Telefon: 0733-37 45 48

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.