Gatudriftsarbetare

Linköping

Vi på Peab söker nu gatudriftsarbetare till vårt drift- och underhållskontor i Linköping. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med utmaningar och varierande arbetsuppgifter i ett glatt och härligt arbetslag.

Om tjänsten

Som gatudriftsarbetare kommer du att utföra drift- och underhållsarbete samt anläggningsarbete på Linköping och Åtvidabergs kommuns gator och vägar samt hos våra fastighetskunder.

Arbetsuppgifterna är varierande och består exempelvis av:

  • Skyltmontage och reparationer
  • Beställningar
  • Reparation och tillsyn av lekplatser/besiktningar
  • Trafikavstängningar (TA-planer)
  • Felavhjälpande drift och underhåll
  • Mindre anläggningsarbeten
  • Allmän drift och underhåll

Maskinerfarenhet ser vi som en merit.

Visst arbete kan förekomma nattetid och beredskapstjänst ingår i rollen. Tjänsten är på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Om dig

Vi söker dig som är motiverad, engagerad och noggrann i ditt arbete. Som person är du handlingskraftig, social och har en digital teknisk nyfikenhet. Tidigare erfarenhet av arbete med drift och underhåll samt lokalkännedom är meriterande. B-körkort är ett krav för tjänsten, C-körkort är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-02-07

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Johan Svensson

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.