Platschef

Östersund

Peab Asfalt AB – ett dotterbolag i Peabkoncernen – är ett av Sveriges ledande företag inom tillverkning och utläggning av olika typer av asfalt samt Eco-asfalt.

Till vårt arbetsområde; Västernorrland och Jämtland inom mark/vägförstärkning söker vi nu en platschef.

Är du en trygg och stabil ledare med ett brinnande intresse för produktion som tillsammans med ditt team vill påverka, utveckla och leverera goda resultat i rätt tid?

Det går bra för oss och då vi har flera stabila kontrakt inför kommande år vill vi nu stärka vår verksamhet inför kommande säsonger. Vi söker därför efter engagerade och erfarna platschefer. Vi hoppas att du vill bli en del i vår framgång.

Om tjänsten                                                               

Som platschef är du en nyckelperson med ett ansvar för våra olika projekt inom ett geografiskt område. Din huvuduppgift består i att planera och leda produktionen från start till mål utifrån kvalitets- och leveransmål. Du ha vidare ansvar för kunder och försäljning inom ditt område. I projekten ansvarar du för resursplanering, produktivitet samt kostandsoptimering. Slutligen har du ett ansvar för de operativa personalfrågorna och rekrytering till ditt ansvarsområde.

Vem är du?

Som person är du en naturlig ledare och som känner dig bekväm med att leda andra och skapa möjligheter för andra att arbeta tillsammans. Du har vidare en god förmåga att se och möta våra kunders behov genom ett aktivt kontaktskapande och vårdande av befintliga relationer. Du har också en förmåga att identifiera nya affärsmöjligheter i kontakten med kunder där du tryggt kan hantera risker och förhandlingar. Du har slutligen en god förmåga att planera ditt arbete på ett strukturerat sätt och sätter värde i att slutföra dina projekt i utsatt tid.

Vi söker dig med erfarenhet av ledarskap i anläggningsbranschen eller annan relevant bransch. Eftergymnasial teknisk utbildning är meriterande. God datorvana samt B-körkort är ett krav. 

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-01-20

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 Mdr. Koncernens dotterföretag har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid Nasdaq Stockholm. Peab Asfalt är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Robert Näsén, Avdelningschef

Telefon: 072-533 48 24

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.