Arbetsledare

Boden

Peab Asfalt AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag med tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt.

Vi söker nu en arbetsledare till vår beläggningsenhet i Norrbotten/Västerbotten.

Om tjänsten 

Vi söker dig som vill ha ett omväxlande och ansvarsfullt arbete. Du biträder platschefen med ledning av projekt, planering, arbetsberedning och uppföljning av det dagliga produktionsarbetet i ett eller flera arbetslag.

Kravprofil

Du tycker om problemlösning, har lätt för att prioritera och arbetar strukturerat. Vi ser även att du är en lagspelare samt är duktig på att kommunicera. Vi söker dig som trivs med och har möjlighet att vara flexibel när det gäller arbetstider. Det är meriterande om du har en lämplig utbildning och gärna erfarenhet från olika typer av asfaltproduktion, alternativt erfarenhet från arbetsledande befattning från liknande bransch.

Du har god datorvana och B-körkort är ett krav.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-01-20

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 Mdr. Koncernens dotterföretag har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid Nasdaq Stockholm. Peab Asfalt är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Robert Näsén, Avdelningschef

Telefon: 072-533 48 24

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.