Entreprenadingenjör

Göteborg

Peabs entreprenadingenjörer arbetar tillsammans med arbetscheferna och ansvarar för förfrågningsunderlag, kalkylering, anbudsförslag samt administrativ- och ekonomisk uppföljning.

Om rollen som Entreprenadingenjör

Peabs entreprenadingenjörer arbetar tillsammans med arbetscheferna och ansvarar för förfrågningsunderlag, kalkylering, anbudsförslag samt administrativ- och ekonomisk uppföljning. Som entreprenadingenjör kommer du att upprätta anbudskalkyler/budget tillsammans med arbetschef och platschefer. Du har en central roll i kalkylarbetet med planering, inköp och kontraktsadministration. Du kommer även att fungerar som stöd till platschefer i tekniska och ekonomiska frågor i olika projekt.

Andra arbetsuppgifter är att medverka vid byggmöten, ha kontakt med beställarombud och aktivt delta i ekonomiuppföljning av projekt. Att bevaka uteliggande anbud samt annan marknadsbevakning ingår också i din roll. Tjänsten erbjuder många sociala kontakter, utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som...

har erfarenhet från byggbranschen med en utbildningsbakgrund som högskoleingenjör, men även annan relevant utbildning kan vara aktuell. Något års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är starkt meriterande. Du har dessutom god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. För att lyckas i denna rollen behöver du goda allmänna datorkunskaper samt även B-körkort.   

På ett personligt plan är du strukturerad och har lätt att ta till dig information. Du är ambitiös och ser dig själv som en del av teamet där du vill vara med och bidra. Sist men inte minst du vill utvecklas och kan prioritera bland många pågående projekt samtidigt.

  • Start: Enligt överenskommelse
  • Plats: Göteborg med omnejd
  • Sista ansökningsdag: 2019-03-22
  • Undrar du något eller vill veta mer?     
    Victoria Borgljung, Arbetschef 0725-334256     
    Emma Olausson, HR 0733-373345

Vill du vara med och bygga ett hållbart samhälle med oss?

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-03-22

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Emma Olausson, HR

Telefon: 0733-37 33 45

Victoria Borgljung, Arbetschef

Telefon: +46 725334256

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.