Region bygg väst söker erfarna arbetsledare

Göteborg

Vill du vara med och utveckla framtidens Göteborg?

Vi är med och bygger flera av stadens mest intressanta och utmanande projekt, bland annat terminalexpansion och nytt hotell på Landvetter flygplats, IKEAs nya varuhus i Kållered och Platinan – ett spektakulärt kontorshus och hotell mitt i centrala Göteborg med nya Götaälvbron som närmsta granne. Vi behöver bli fler och söker nu erfarna arbetsledare.

I våra projekt arbetar vi i nära samverkan med både beställare, konsulter och underentreprenörer, flera av dem i partnering. Därför letar vi efter dig som tror på att skapa projekt tillsammans och att goda resultat nås när vi arbetar med öppenhet, rak kommunikation och ett tillitsfullt förhållningssätt.

I din nya roll på Peab kommer du ställas inför arbetsuppgifter med hög komplexitet som ställer krav på din förmåga att planera, kommunicera och samarbeta för att hitta de bästa lösningarna. Därför ser vi gärna att du har ett par års erfarenhet av liknande roll och att du drivs av att utmana både dig själv och laget du arbetar i.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2019-02-28

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Catrin Hesselgren, Personalchef

Telefon: 0725 33 75 49

Susanne Lundberg, Arbetschef

Telefon: 0733 33 92 54

Fler lediga tjänster inom Peabkoncernen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.